. Bleni kartëmonedha të falsifikuara 100% të pazbulueshme. Bleni certifikatë IELTS të verifikueshme pa provime. Ne kemi EURO, USD, CAD, GBP, EU, PESO në dispozicion, për të përmendur disa.
Ne ofrojmë bashkëpunim të drejtpërdrejtë dhe kemi agjentë në pothuajse çdo vend të botës të cilët janë të gatshëm të takohen me klientët tanë seriozë për të mbyllur marrëveshjen në këmbimin e parave të gatshme. Pra, nëse jeni mashtruar shumë herë dhe keni nevojë për bashkëpunim të drejtpërdrejtë, duhet të jeni të sigurt se jeni në vendin e duhur.
Ne kemi kartëmonedha të cilësisë së lartë, 100% të pazbulueshme, të gradës AA+, për shitje WhatsApp: $+12094323659$
Blini kartëmonedha të falsifikuara me cilësi të lartë [ WhatsApp: $+12094323659$]
Pse duhet të blini nga ne?
Kartëmonedhat tona kanë karakteristikat e mëposhtme të sigurisë që i bëjnë ato të shkëlqyera dhe ne kemi eurot, dollarët dhe paundët më të mirë të falsifikuar në botë.
Karakteristikat e sigurisë së kartëmonedhave tona? : Printim intaglio // Filigrana // Fije sigurie // Transparente // regjistrim Fletë speciale // elementë të veçantë fletësh metalike Vijë ylberi // ndryshime ngjyre. Kartëmonedhat tona janë të shtypura në letër 80% pambuk 20% celuloze, e cila është shumë e ndryshme nga letra e rregullt, kartëmonedhat nuk janë të punuara në shtëpi, ato janë prodhuar në shkallë industriale. Kjo do të thotë që të gjitha karakteristikat e sigurisë të pranishme në kartëmonedhat e vërteta janë të pranishme në kartëmonedhat që krijojmë. Na kontaktoni për më shumë informacion duke përdorur informacionin më poshtë
!!!!!!!!!! Informacion bazë i kontaktit më poshtë !!!!!!!!!! Bleni Kartëmonedha të Falsifikuara me Cilësi të Lartë [WhatsApp: $+12094323659$]
BIZNES PARASH BALLA PËR BALLA
-Blini Euro të Falsifikuar AA+ – (EUR) - Blini
Dollar Amerikan AA+ të Falsifikuar – USD
-Blini DINAR AA+ të Falsifikuar–DNR - Blini
Paund Britanik AA+ të Falsifikuar – GBP
-Blini Rupi Indiane AA+ të Falsifikuar – INR - Blini
Dollar Australian AA+ të Falsifikuar – AUD - Blini
Dollar Kanadez AA+ të Falsifikuar – CAD -
Blini Emiratet e Bashkuara Arabe AA+ të Falsifikuara – AED
- Blini ZAR AA+ të Falsifikuar
- Blini Franga Zvicerane AA+ të Falsifikuara – CHF
- Blini Juan Kinez AA+ të Falsifikuar Rimini–CNY
- Blini Ringgit Malajzian të Falsifikuar të Klasës AA+ – MYR
- Blini Baht Tajlandez të Falsifikuar të Klasës AA+ – THB
- Blini Dollar të Falsifikuar të Zelandës së Re të Klasës AA+ – NZD
- Blini Riyal Saudit të Falsifikuar të Klasës AA+ – SAR
Pse duke përdorur një teknikë të veçantë shtypjeje, disa elementë grafikë në pjesën e përparme të kartëmonedhës mund të identifikohen me prekje. Udhëzimet për zbulimin e monedhës së falsifikuar përfshijnë një krahasim të karakteristikave të sigurisë origjinale dhe të falsifikuara.
– Kartëmonedhat/banknotat tona anashkalojnë gjithçka, stilolapsat dhe makinat e falsifikuara.
– Mund të përdoren në banka, por mund të përdoren edhe diku tjetër, njësoj si paratë e zakonshme
– Ne kemi HOLOGRAMET DHE MAKINAT DUPLIKATORE më të mira-
– UV: PO
Ne gjithashtu shesim dhe ofrojmë shërbime dhe zgjidhje për pastrimin e parave.
Ne shesim zgjidhje për para të zeza AAA + SSD.
Këto karakteristika i bëjnë llogaritë tona 100% të pazbulueshme, 100% të sigurta dhe të mbrojtura për t'u përdorur në cilëndo nga këto zona:
BANKA, KAZINO, ATM, MAKARINE KUMBIMI, DYQANE. Ato janë 100% të pazbulueshme
Bleni Pasaportë Biometrike, Karta Identiteti, Visa, Patentë Shoferi, TOEFL, IELTS, TOEIC, Celta/Delt, Bleni Pasaporta të Vërteta BE/SHBA/MB/Kanadeze, Patentë Shoferi, Karta Identiteti, Viza, Kartë Jeshile Amerikane dhe Shtetësi. BLINI PASAPORTË TË VËRTETA, KARTË IDENTITETI, PATENTË DREJTIMI, MARTESË, karta identiteti, diploma, certifikata lindjeje etj. Blini Visa, Pasaportë, Kartë Identiteti, Certifikatë Lindjeje, Transkripte të Lejes së Drejtimit
WHATSAP+12094323659/TELEGR@M>@Active710$
- Furnizuesi im kryesor i valutave të falsifikuara, kartëmonedhave të falsifikuara, dokumenteve të regjistruara, pasaportave, certifikatave të lindjes, kartave të identitetit.
Ne po presim pyetjet dhe porositë tuaja të para!!!!!!!!!!!!!!! PA HUMBJE KOHE!
✨TELEGR@M+524461192003 Bleni Para të Fal
Часовой пояс: GMT + 6
Страница 1 из 1
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
По вопросам размещения рекламы обращаться: +7(951)415-99-79, natasha.zn@mail.ru Совместные покупки